Menu

Articol

2 Comentarii

Victime ale gerului în zona centrală a Reşiţei. Zeci de familii fără apă!

Primele victime ale gerului de astăzi se află în zona centrală a municipiului Reşiţa. Toţi locatarii din blocul nr. 4, scara A, „Piaţa 1 Decembrie 1918”, au rămas fără apă din cauză că au îngheţat conductele de alimentare. Reamintim că în cursul nopţii trecute şi al acestei dimineaţi, în Reşiţa, temperaturile au fost sub minus 20 de grade Celsius. Astfel, la scara A, din blocul nr. 4, unde conductele de alimentare trec prin gangul clădirii, fiind expuse frigului, au îngheţat. Şi tot îngheţate au rămas şi până în această după-amiază, după cum ne-a informat unul dintre locatari.

„Fir-ar să fie de frig! A îngheţat apa în coloană şi toate cele 21 de apartamente, de pe partea dreaptă a blocului Romarta, am rămas fără apă. Ştiţi ce greu este să vrei să mergi la veceu şi, fiind fără apă, să cântăreşti lucrurile!? E mai bine să merg sau să nu merg?”, a spus un locatar din blocul îngheţat.

Acelaşi locatar ne-a mai precizat că administratorul blocului a făcut sesizare către autorităţi.

„Noroc cu administratorul că se implică. Are copil mic. Dar, sincer, nu ştim cine va interveni duminica. Şi, în plus, nu ştim dacă este cineva pregătit să dezgheţe conductele, mai ales că gerul nu se lasă. Primăria, Pompierii, Aquacaraş?”, ne-a întrebat locatarul.

Din câte ştim, coloana de alimentare din bloc aparţine asociaţiei de proprietari. Însă, cetăţenii sunt ai oraşului, cetăţeni care au fost cuprinşi şi în studiul efectuat de Primăria Reşiţa cu privire la ce doresc şi cum văd viitorul localităţii.

Comentarii


Fatal error: Cannot redeclare p34615() (previously declared in /home/argument/public_html/modules/comment/comment.tpl.php:1) in /home/argument/public_html/modules/comment/comment.tpl.php on line 1