Menu

Articol

2 Comentarii

Stenogramele PSD au dus la demisia inspectorului şcolar Lucian Miclău

Lucian Miclău

Publicarea în presă a așa-ziselor stenograme ale echipei de campanie PSD a avut un efect neașteptat. Unul dintre cei care au participat la discuțiile din grup a demisionat din funcția deținută. Este vorba de prof. Lucian Miclău, inspector de istorie-geografie și discipline socio-umane, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin.

Demisia lui Miclău a fost confirmată de inspectorul școlar general, prof. Adrian Doxan. În opinia acestuia, oricine poate avea opțiuni personale într-o problemă de acest gen, dar în momentul în care este implicată instituția, chiar și în spațiul privat, lucrurile se schimbă.

„În clipa în care se spune că ISJ face angajări pe criterii politice și unii inspectori școlari sunt numiți pentru a face propagandă unui partid, se aduc grave atingeri imaginii, atât Inspectoratului Școlar Județean, cât și Ministerului Educației“, a ținut să ne precizeze inspectorul școlar general.

Doxan spune că nu i-a cerut demisia lui Miclău, dar că între ei a avut loc o discuție, la care au participat doi inspectori generali adjuncți, în care Lucian Miclău și-a asumat cele publicate, apoi a hotărât să demisioneze și să se prezinte la catedra de la care a plecat. (Foto: Facebook)

Comentarii

Ei, hai sa fim seriosi si sa recunoastem ca in toate, dar in toate institutiile statului deci cred ca si in ISJ, numirile se fac doar pe criterii politice, de clan si de interese.Eu cred ca d-l respectiv a spus doar un ADEVAR care nu convine tocmai celor numiti in acest mod.In ce tara traim>>!!!!!!!!??????????? am uitat:ROMANIA.

Citind articolul,ca sa nu vorbesc fara a cunoaste situatia cauzatoare,inteleg ca a facut niste remarci chiar reale,cam asa se intampla la ISJ si nu numai !

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog