Menu

Articol

1 Comentariu

Cristiana Anghel se simte răzbunată de Guvernul Grindeanu și de Programul PSD de guvernare

Cristiana Anghel

A fost unul dintre parlamentarii cei mai activi din precedenta legislatură, de multe ori nefiind înţeleasă nu doar de politicieni, ci şi de publicul larg. A făcut greva foamei în câteva rânduri şi s-a războit cu toți cei care, aflați la putere, comiteau abuzuri. A fost senatoare, inițial din partea PPDD, apoi a reprezentat ALDE, însă, în toamnă, partidul a decis să candideze la Camera Deputaților, din partea județului Caraș-Severin. O mișcare ce s-a dovedit neinspirată, întrucât nu a reușit nici măcar să treacă pragul celor cinci procente. Aceasta e pe scurt povestea Cristianei Anghel care, dincolo de ce se va spune despre ea, rămâne ca fiind inițiatorul unui proiect cu un impact social deosebit, de care se bucură aproape 5 milioane de români.

Afirmând că a redevenit cetățeanul protestatar de când nu mai este parlamentar, Cristiana Anghel se dovedește foarte activă pe pagina sa de Facebook. Iată o postare de acest gen, apărută în urmă cu două zile.

„Locul în Camera Deputaților a reușit să mi-l fure PMP-ul domnului Băsescu, dar legile inițiate de mine și despre care presa care «mă iubește» spunea că sunt populiste, trăiesc. S-au spus multe minciuni despre mine în acești patru ani. Dar adevărul va ieși la suprafață, sunt convinsă. Astăzi va fi aprobată în Camera decizionlă una dintre cele mai dragi sufletului meu: pensionarii nu vor mai plăti asigurări de sănătate și o parte a pensiilor nu vor mai fi impozitate (forma inițială era ca niciun pensionar să nu mai plătească impozit, eliminându-se astfel o discriminare crasă). Am terminat mandatul fiind clasată de SAR (Alina Mungiu) pe primul loc la activitate parlamentară în Senat... Am muncit cu credință și speranță. Mă rog Bunului Dumnezeu ca și celelalte legi inițiate să nu fie aruncate la lada de gunoi. Pentru că sunt din suflet, pentru sufletele «amărâților» uitați de guvern...
Proiectul de lege inițiat de Cristiana Anghel în data de 20 ianuarie 2016 a fost adoptat săptămâna trecută cu 207 voturi pentru și 29 împotrivă. (Foto: evz.ro)

Comentarii

Nu am fost niciodata membra PP-DD. Am fost si sunt membra PC care a fuzionat cu PLR rezultand ALDE. Si am trecut pragul celor 5 procente. Din 94 000 de voturi, 4 900 au fost pentru mine. Mai mult, 3 780 au fost anulate, 600 nule... Prin urmare am trecut cu mult acest prag. De fapt, am fost aproape de scorul national al partidului. Si ati mai omis ceva: la Camera, spre deosebire de Senat, au fost candidati si ai nationalitatilor conlocuitoare. 17 la numar in Caras Severin... Era normal sa-si voteze candidatii.
Ce conteaza este faptul ca nu am un gust amar. Am intalnit oameni minunati. Mi-am facut prieteni. Iar zona merita mult mai mult decat vorbe goale ale unora care par a fi vesnici la putere in judet. Cu respect, Cristiana Anghel, omul care a fost in slujba poporului roman.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog