Menu

Articol

0 Comentariu

Încă un hoţ, dintr-un grup de 11, a ajuns în arestul poliţiei

În urma documentării de către poliţişti a activităților infracționale a unui grup de 11 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, instigare, complicitate și tăinuire, în cursul zilei de ieri, 28 noiembrie, polițiștii municipiului Reșița au reținut un bărbat de 27 de ani, din Reșița, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzii să fie prezentat magistraților Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În comunicatul IPJ Caraş-Severin, semnat de Cecilia Dăneţ, se arată că: „În zilele de 1 septembrie și 20 noiembrie 2016, în baza autorizaţiilor emise de către Judecătoria Reșița, poliţiştii municipiului Reșița au efectuat percheziţii domiciliare pe raza localității Reșița, la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe.

Acţiunea a vizat probarea şi documentarea activităţii infracţionale a unui grup de 11 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, instigare, complicitate și tăinuire”.

Se crede că în perioada 1 iunie – 11 septembrie, bănuiții ar fi sustras bunuri din mai multe locuințe de pe raza municipiului Reșița.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (electronice și electrocasnice) susceptibile a proveni din furturi.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog