Menu

Articol

0 Comentariu

Şocant! Un martor spune că bărbatul degerat la Secu a murit cu zile!

Un martor, care a asistat le evenimentele care au dus la moartea bărbatului, în vârstă de 60 de ani, luni seara, la Secu, lângă Reşiţa, declară că victima a murit cu zile, din cauza neglijenţei  unui „(i)responabil din sistem”. Martorul, domiciliat în Secu, ne-a declarat:

„La ora 20, când am sunat la urgenţă, bărbatul era viu şi relativ în picioare"

„În seara zilei de 9 ianuarie, în jurul orei 20, deplasându-mă către casă, la circa 50 de metri de staţia de autobuz de la Secu, am făcut stânga pe un drum lăturalnic şi am găsit o persoană în şanţ, relativ în picioare, sprijinită de malul de zăpadă. Mi-am continuat drumul şi am sunat la numărul de urgenţă, mi-au dat ambulanţa şi dânşii nu au vrut să mă asculte. Pur şi simplu, doamna de acolo mi-a închis telefonul când am vrut să îi explic detalii unde se găseşte. Am sunat exact la ora opt şi două minute, că am pe telefon. Ulterior, la ora nouă fără douăzeci de minute m-a sunat un ambulanţier să-i indic locaţia. I-am indicat-o", a spus martorul.

„La ora 22.30, bărbatul era căzut şi muşcat de câini"

„Apoi, am plecat în oraş, tot cu maşina. În jurul orei zece şi jumătate m-am îndreptat către casă, la Secu. Acea persoană era la circa zece metri depărtare de locul unde am văzut-o prima oară, însă, pe jos, de-a latul, pe mijlocul drumului. Bărbatul era căzut şi, o haită de câini lângă el. M-am apropiat, utiându-mă la el. Era deja muşcat de mâini. Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la salvare, la ceeaşi doamnă cu care am vorbit prima oară. Doamna era la fel de vehementă, nu am mai vrut să vorbesc cu ea şi am solicitat să mi se dea legătura la poliţie. Le-am spus celor de la poliţie că eu rămân în mijlocul drumului, să vină salvarea şi poliţia. Oricum, nu mai puteam trece spre casă, că omul era de-a latul drumului. A venit poliţia, a venit salvarea în acelaşi timp. Omul mai era în viaţă, avea puls, avea semne vitale. L-au luat, iar în jurul orei unsprezece şi patruzeci de minute m-au sunat cei de la poliţie, spunându-mi că a murit şi trebuie să dau o nouă declaraţie. Asta a fost. După părerea mea nu-s vinovaţi ambulanţierii, cât dispecera care nu a vrut să ia în considerare primul meu apel. A murit un om cu zile”, a ne-a mai spus martorul.

Acesta ne-a spus că a dat aceeaşi declaraţie scrisă la poliţie.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog