Menu

Articol

0 Comentariu

Şoferii cărăşeni şi-au făcut de cap de Crăciun

În preajma Crăciunului, polițiștii de la rutieră au înregistrat mai multe accidente de circulație cauzate de consumul alcoolui. Iată câteva dintre ele, așa cum ne-au fost transmise într-un comunicat de presă al IPJ Caraș-Severin, semnat de Cecilia Dăneț.

În data de 24 decembrie, în jurul orei 00.15, polițiștii municipiului Reșița au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Bulevardul Republicii. Conducătorul autoturismului în vârstă de 31 de ani, din Reșița, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 04.10, polițiștii din Oțelu Roșu au fost sesizați despre un accident ce a avut loc între localitățile Glimboca și Obreja.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 24 de ani, din Glimboca, a condus un autoturism pe D.N.68, venind dinspre Caransebeș spre Hațeg, iar la km 13+200m, în afara localității Glimboca, acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcției de deplasare, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui pasager care a fost transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

Seara, în jurul orei 20.40, polițiștii Biroului Rutier din Caransebeș au efectuat semnul de oprire cu semnalele acustice și luminoase, a unui autoturism ce se deplasa pe strada Ardealului, întrucât acesta nu avea luminile în funcțiune.

Conducătorul autoturismului în vârstă de 33 de ani, din Caransebeș, nu a respectat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea, după care a virat dreapta pe Strada Decebal, intrând în coliziune cu un autoturism.

Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal.

În data de 26 decembrie, în jurul orei 02.40, polițiștii municipiului Reșița au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Strada I.L.Caragiale.

Conducătorul autoturismului în vârstă de 19 ani, din Lupac, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

În aceeași zi și la aceeași oră, polițiștii din Moldova-Nouă au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea sub influența alcoolului un autoturism, pe Strada Unirii.

Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog