Menu

Articol

1 Comentariu

Şeful Trezoreriei Oraviţa a fost reţinut pentru 24 de ore. Va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă

Perchezițiile domiciliare efectuate duminică, 28 iunie, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin și din cadrul Poliției Oravița s-au finalizat cu reținerea pentru 24 de ore a șefului Trezoreriei locale, Marcel Lida, a casierului Alfredo Chisăliță și a Mariei Moșoarcă, referent în cadrul Trezoreriei.

Au fost vizate şase locaţii de pe raza localităţilor Oraviţa, Ciclova Română şi Timişoara, acolo unde cei trei funcționari publici au case. Cu toții sunt cercetați într-un dosar penal în care sunt suspectați de săvârșirea infracţiunilor de fals, uz de fals, abuz în serviciu, delapidare şi înşelăciune. Prejudiciul produs statului prin răscumpărarea frauduloasă a 110 certificate de Trezorerie depășește 600.000 lei.

În cauză, au fost executate patru mandate de aducere şi s-a aplicat sechestru asigurator pe mai multe imobile şi autoturisme, în valoare de 275.000 de lei. Măsura sechestrului asigurator a fost luată și în cazul bunurilor deținute de rude apropiate și de firme ce aparțin inculpaților.

Totodată, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore împotriva a trei persoane, urmând ca acestea să fie prezentate Judecătoriei Oraviţa cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

WTF "Trezorăriei" ? Ce-i aia "Trezorărie" ? Exista asa ceva la Oravita?

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog