Menu

Articol

„Run a mile for a smile - Aleargă o milă pentru un zâmbet”

Autor: 

Asociaţia Evolution Reşiţa, în parteneriat cu Lions Onix Reşiţa, Primăria Municipiului  Reşiţa, SUPERFIT Studio şi Memory Gym a organizat în data de 28.09.2016, la stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, de la ora 14:00, maratonul „Run a mile for a smile - Aleargă o milă pentru un zâmbet”. Evenimentul a avut ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos, prin intermediul unor activități sportive.

 „Acest evenmient a făcut parte din proiectul „Greater Opportunities Through Exercise and Movement!”, organizat de Asociaţia Evolution din Reşiţa, în parteneriat cu asociaţiile internaţionale SYTEV (Slovacia), Young Beats Of Lithuania (Lituania), Suncokret Centre for Community Development (Croaţia), Aduna: engánchate a Europa (Spania), Green Spirit (Grecia) şi Nevladina organizacija "IUVENTA" (Serbia). Acest proiect este finanțat de Comisia Europeană, prin programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 1, Mobilități ale tinerilor, schimburi de tineri”, ne-a declarat Răzvan Rotariu, de la Asociaţia Evolution din Reşiţa. 

Au participat 42 de voluntari din cele 7 ţări: România, Serbia, Grecia, Spania, Croaţia, Lituania şi Slovacia. Pe lângă aceştia, la maratonul intitulat „Run a mile for a smile - Aleargă o milă pentru un zambet”, au alergat şi tineri de la Centrul de Plasament „Speranța“ şi Centrul „Sfânta Maria“ din Reşiţa.

Toţi participanţii au terminat cele patru ture de stadion programate, iar la final au fost aşteptaţi cu fructe. Maratonul a urmărit implicarea mai activă a comunității locale, pentru a atrage cât mai multe persoane către un mod de viață sănătos.

Powered by Jasper Roberts - Blog