Menu

Articol

0 Comentariu

A ajuns preşedintele Consiliului Judeţean în dizgraţia PSD?

Silviu Hurduzeu

În ultima vreme tot mai mulţi primari social-democraţi din Caraş-Severin s-au declarat nemulţumiţi de activitatea lui Silviu Hurduzeu, considerat copilul de suflet al lui Ion Mocioalcă, cel care l-a îndrumat din punct de vedere politic şi căruia îi datorează asccensiunea în cele mai înalte funcţii din judeţ, acelea de prefect, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean.

Lui Silviu Hurduzeu i se reproşează lipsa de colaborare cu primarii, dar nu numai, precum şi faptul că şi-a ales o echipă de colaboratori, cu impact nefast asupra imaginii sale şi a guvermării.

Potrivit unei declaraţii apărută în presa locală, primarul comunei Cărbunari, Gheorghe Prăsnescu, chiar îi cere să demisioneze de la conducerea Consiliului Judeţean, pornind de la faptul că nu se implică în reabilitarea DJ 571, iar în acest fel pune partidul de guvernământ într-o situaţie proastă.

Este pentru prima dată în istoria post-decembristă locală, când unui preşedinte de Consiliu Judeţean i se cere demisia în mod explicit chiar de către unul dintre colegii săi de partid. Pe de altă parte, este un al doilea semnal de alarmă tras de cei care vor să-l vadă plecat pe Silviu Hurduzeu de la conducerea instituţiei. Primul a fost lansat în urmă cu o lună când în presă a apărut un filmuleţ de la o petrecere organizată la Băile Herculane cu prilejul unei consfătuiri cu primarii. În acele imagini, sub privirile blajine ale preşedintelui Silviu Hurduzeu, colaboratorii săi apropiaţi apar dansînd pe mese, pupându-se sau socializând mai mult decât permite codul bunelor maniere. Filmuleţul este, fără îndoială, „opera” unui pesedist participant la sindrofie şi nu este deloc întâmplător faptul că a ajuns în presă.

Vom vedea dacă aceste semnale sunt doar de avertizare sau ele vor continua până la îndepărtarea lui Silviu Hurduzeu de la conducerea Consiliului Judeţean.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog