Menu

Articol

A fost trimis în judecată pentru că şi-a incendiat mama. Femeia a murit în spital!

Gheorghe Claudiu Avram, bărbatul în vârstă de 33 de ani, care şi-a incendiat mama în urma unor discuţii aprinse, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor  de  de omor calificat și infracțiunea de tulburarea liniștii publice.

Reamintim că, în data de 15 februarie 2018, pe fondul unei nemulțumiri legate de rătăcirea unor documente între inculpat și mama sa a avut loc o ceartă în apartamentul femeii, moment în care bărbatul s-a hotărăt să se răzbune, în modul cel mai oribil.

Astfel, s-a deplasat la o stație cu carburanţi  de unde a cumpărat aproape un litru de benzină într-o sticlă de plastic. A revenit în apartament unde şi-a incendiat mama pe scara blocului. Femeia a decedat urmare incendierii în data de 23 februarie.

„Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie. Rechizitoriul a fost întocmit de procuror din cadrul   Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului.

Powered by Jasper Roberts - Blog