Menu

Articol

A început cursa de distribuire a biletelor de tratament pentru pensionarii cărăşeni

Dorin Brăilă, directorul Casei Judeţene de Pensii Caraş-Severin a venit astăzi, 31 mai, în faţa membrilor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, cu o informare privind distribuirea biletelor de tratament pentru pensionarii din judeţ.

Ca şi în anii precedenţi, Casa Naţională de Pensii pune la dispoziţia beneficiarilor un număr de bilete ce pot fi folosite pe tot parcursul anului. Pentru anul 2018 se vor acorda la nivel naţional un număr de maximum 59.527 de bilete de tratament balnear, repartizate pe maximum 19 serii de trimitere, la care se adaugă numărul de locuri la tratament balnear contractat cu alţi operatori economici interesaţi, care se va stabili după atribuirea contractelor, în funcţie de preţurile ofertate pe bilet.

Brăilă a precizat faptul că până la momentul actual au fost înregistrate peste 2.500 de cereri. „Pentru seriile I-VIII au fost alocate un număr de 222 bilete, fiind vândute 186 bilete. Precizăm că, la nivelul anului 2017, au fost eliberate un număr de 2527 bilete“, a spus directorul casei Judeţene de Pensii. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile, iar cele mai multe cereri au fost făcute pentru perioada verii, staţiunile preferate fiind Băile Herculane şi Băile Felix. (Foto: dodotravel.ro)

 

Powered by Jasper Roberts - Blog