Menu

Articol

A murit Ilia Licu Imbrescu, fost primar al comunei Eftimie Murgu în trei mandate

Astăzi a încetat din viaţă, la vârsta de 72 de ani, Ilia Licu Imbrescu, fost primar al comunei Eftimie Murgu (Rudăria), în perioada 2004-2016. Ilia Licu Imbrescu a fost primar liberal, iar sub conducerea sa, în cele trei mandate, au fost edificate, printre altele, alimentarea cu apă a comunei, canalizarea, o sală de sport, o sală de evenimente, au fost modernizate sediul Primăriei şi Căminul Cultural, iar o mare parte din străzile comunei au fost asfaltate.

Colegii, colaboratorii, vechii prieteni, mulţi cetăţeni din comuna Eftimie Murgu, care l-au respectat şi stimat, şi-au exprimat profundul regret pentru pierderea suferită, au transmis condoleanţe familiei. Printre cei care şi-au exprimat regretul şi tristeţea, dar şi admiraţia faţă de activitatea laborioasă, politică şi administrativă, a celui care a fost omul Ilia Licu Imbrescu, se află senatorul Ion Marcel Vela şi fostul consilier judeţean de Caraş-Severin, Iustina Turnea.

„Inima lui mare, dar obosită, pătimașă și bolnavă, a cedat prea devreme...
Va rămâne în istoria Almăjului cu toate realizările sale ca primar, cu toata dragostea pentru comuna Eftimie Murgu, cu tot devotamentul lui pentru PNL și cu tot patriotismul pentru România.
Te vom păstra veșnic în memorie, prieten drag !
Vom fi mereu alături de familia ta, de prietenii din Valea Almăjului și de toți bănățenii din comuna Eftimie Murgu !
Dumnezeu să te odihnească în Pace, Camarade !”, a scris senatorul Ion Marcel Vela pe pagina sa de FB.

foto. Agerpres - ilia licu imbrescu şi Crin Antonescu 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog