Menu

Articol

A rămas şi fără ţigări, şi fără autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean român câteva mii de pachete cu ţigări aduse din Serbia, ascunse în locuri special amenajate.

În data de 31 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Moldova Veche – I.T.P.F. Timişoara au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile în zona de competenţă.

În jurul orei 8.30, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe  DN57, la ieşire din localitatea Moldova Nouă, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus  T.B. în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că transportă ţigări netimbrate.

„Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului PF pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecție și în podea autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima și Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei. 

 Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului de Frontieră”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Timişoara, inspector principal Ionuţ-Petre Nicola.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar procurorul de caz l-a prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a admis arestarea acestuia pentru 30 de zile. 

Powered by Jasper Roberts - Blog