Menu

Articol

0 Comentariu

Accident în lanţ la Buchin. Un om a fost rănit, circulaţia a fost oprită

Autor: 

În această dimineață, în jurul orei 7.45, a avut loc un accident rutier pe D.N.6, la intrare în localitatea Buchin. Întrucât nu a fost respectată distanța în mers, două autoturisme care circulau dinspre Băile Herculane spre Caransebeș s-au lovit față-spate, la km 446+900 m, la intrare în comuna Buchin. Din aceeași cauză, alte două autoturisme care circulau în aceeași direcție au intrat în coliziune față-spate cu cele două vehicule avariate și oprite pe partea carosabilă.

În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Drumului Naționale și Europene fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Circulația în zonă a fost oprită pe ambele sensuri de mers aproximativ 30 de minute, în orele dimneţii circulându-se dirijat pe un sens.

Polițiștii rutieri reamintesc că fiecare conducător al unui vehicul care circulă în spatele altuia este obligat să păstreze o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii, în situaţia când cel din faţă reduce viteza sau frânează brusc. Prin spaţiu de oprire se înţelege distanţa parcursă din momentul sesizării obstacolului până la oprirea vehiculului.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog