Menu

Articol

Accident pe DN6. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei se află în stare gravă la spital

Un grav accident s-a petrecut în această dimineaţă, 3 martie, în jurul orei 9.30, pe DN6. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei se află în stare gravă la Spitalul din Caransebeş. Printre victime se află şi o fetiţă de 12-13 ani, care a fost transportată la spital şi care se pare că este în comă.

„Accidentul s-a produs pe DN6, în zona localităţii Zăgujeni. Au fost implicate trei autovehicule, un microbuz cu remorcă, un autoturism şi o autoutilitară. Accidentul s-a soldat cu patru victime, şoferul autoutilitarei şi ocupanţii autoturismului“, a informat Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“. Persoana care a decedat este şoferiţa autoturismului care din cauza leziunilor nu a mai putut fi salvată. „La faţa locului s-au deplasat şi au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului caransebeş, cu cinci autospeciale, o salvare SMURD, două specializate în descarcerare, o autospecială stingere şi autospecială de primă intervenţie şi comandă“, a mai adăugat Magdalena Tocmelea. De asemenea, la faţa locului au ajuns şi trei ambulanţe şi echipaje ale Inpectoratului Judeţean de poliţie Caraş-Severin.

În momentul de faţă în zonă se circulă doar pe un singur sens. În continuare se efectuează cercetări pentru a se afla cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Powered by Jasper Roberts - Blog