Menu

Articol

0 Comentariu

Adrian Petrea versus HC Adrian Petrea!

Autor: 

Adrian Petrea, fostul antrenor al echipei reşiţene de handbal masculin, din Liga Zimbrilor, echipă care poartă numele său, HC Adrian Petrea, va antrena echipa AHC Dunărea Călăraşi. Managerul sportiv al echipei de handbal masculin din Călăraşi, Cristian Gavrilă, a ajuns la un acord cu Adrian Petrea pentru ca acesta să preia conducerea băncii tehnice a Dunării.

Conform oficililor de la AHC Dunărea Călăraşi, conferinţa de presă de prezentare a noului antrenor, Adrian Petrea, va avea loc luni, 9 ianuarie.

Ironia sorţii face ca noul antrenor al Dunării Călăraşi, Adrian Petrea, în primul meci după pauza competiţională de iarnă, să-şi conducă jucătorii împotriva fostei sale echipe, care-i poartă numele. Aşadar, în data de 4 februarie, la Călăraşi se va disputa meciul din etapa a 17-a: AHC Dunărea Călăraşi - HC Adrian Petrea, cu Adrian Petrea antrenor al gazdelor.

Cei de la Dunărea Călăraşi scriu că echipa reşiţeană şi-ar fi schimbat numele în HC Caraş-Severin, însă fondatorul şi finanţatorul echipei, Criatian Pătru a afirmat că nu schimbă numele echipei.  

Reamintim că Adrian Petrea a renunţat să antreneze HC Adrian Petrea în noiembrie 2016, la înţelegere cu finanţatorul Cristian Pătru, în urma unei crize financiare. Conducerea echipei reşiţene a fost preluată de Mihai Rohozneanu, care a rămas în continuare jucător în teren. Momentan, oficial, echipa HC Adrian Petrea nu are antrenor. 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog