Menu

Articol

0 Comentariu

Al doilea Descălecat al lui Daniel Opriţa în Valea Domanului

Daniel Opriţa

La prima conferinţă de presă organizată după numirea în funcţia de antrenor al CSM Şcolar Reşiţa, Daniel Opriţa a mărturisit că a ales Reşiţa, chiar dacă aceasta activează în liga a III-a. Că nu îi este ruşine să antreneze la acest nivel, pentru că a simţit că este dorit în Valea Domanului unde se creionează un proiect frumos.

„ Am avut oferte și de la echipe de Liga a II-a, dar am simțit că poate nu voi fi lăsat să-mi fac treaba așa cum cred. Am primit în timp ce eram pe drum spre Bucureşti o ofertă de la FC Argeș. Am plâns puțin și după Argeș, avea totuși șanse la baraj. Am vorbit cu domnul primar Popa, am apucat să promit şi iată că sunt aici.  La Reșița am venit cu un singur scop, să promovăm în Liga a II-a. Ulterior, dacă ne vom mulțumi să fim la mijlocul clasamentului în Liga a II-a, voi fi primul care voi ridica mâna și voi pleca. Eu îmi doresc maximul”, au fost primele declaraţii ale celui care a antrenat şi pe Metalul Reşiţa în urmă cu patru ani.

Întrebat dacă există diferenţă între fotbalul jucat de echipele din jurul Capitalei şi cel din Banat, fostul atacant al Stelei a evitat un răspuns tranşant, dar a lăsat să se înţeleagă că fotbaliştii de acolo sunt mai motivaţi, au mai multă atitudine în joc şi par mai profesionişti decât cei din vestul ţării. Opriţa a recunoscut că a riscat puţin acceptând să vină aici, deoarece echipa din Valea Domanului are deja un deficit de opt puncte, ceea ce nu este deloc puţin pentru liga a III-a.

„Nu va fi ușor. Nu am venit să dau afară pe cineva. La Juventus am luat jucători din Liga a III-a și i-am dus până în Liga I. Aşa va fi şi aici, dar numai cine doreşte şi cine poate să reziste cerinţelor rămâne la echipă.  Nu e ușor să obținem promovarea, trebuie să câștigăm toate meciurile. La Liga a III-a nu trebuie doar să cântăm la pian, aici meciurile se câștigă cu multă muncă. Vor fi multe meciuri de bătaie. Trebuie să fim pregătiți să ne luptăm, în condiţiile în care eu am ales cu sufletul să antrenez aici. Și mai e ceva. Vorbim doar de Șirineasa, dar mai sunt și alte echipe în fața noastră!”, spunea Opriţa.

Daniel Opriţa, 36 de ani, va fi ajutat de Fane Nofitovici, în vârstă de 37 de ani, fost jucător la echipe din Vâlcea şi CSU Universitatea Craiova, a cărei pasiune este pescuitul, precum şi Martin Tudor, fostul apărător al buturilor Stelei, 41 de ani, care va antrena portarii.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog