Menu

Articol

0 Comentariu

Alfred Loba este noul preşedinte al tinerilor liberali din Reşiţa

În urma alegerilor de ieri, Bogdan Matichescu, tânărul consilier local PNL, a predat ștafeta de peşedinte al TNL Reşiţa lui Alfred Loba.

În prezența liderilor PNL din municipiul Reșița, primarul și președintele organizației, Ioan Popa, viceprimarul Adrian Dacica și liderul consilierilor locali, Hadrian Popescu, tinerii liberali reşiţeni și-au ales noua conducere, având în frunte pe Alfred Loba.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încredere. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca organizația noastră de tineret să reprezinte cu adevărat interesul tinerilor din oraș. Le mulțumesc colegilor mei care au decis să mă sprijine făcând pasul de a candida în echipa mea și mai ales pentru că își asumă această muncă, deloc ușoară, de a face proiecte pentru tineri, de a atrage căt mai mulți tineri activi lângă noi”, a spus președintele nou ales, Alfred Loba.

Noul președinte al tinerilor liberali face echipă cu:

Primvicepreşedinte - Bogdan Matichescu

Vicepreşedinţi – Andrei Apostol, Sorin Butiu, Dennis Chesec, Denis Rof, Pham Hui Vien Pavel

Secretar general – Cristian Cătălin Boraci

Secretar general adjunct - Sorina Delia Istodorescu

Membri – Marius Octavian Dinculeasa, Anca Dacica, Mihai-Sorin Turculeanu, Lorena Frăţilă, Alexandru Chelaru, Mihaela Florina Melinceanu, Mario Cernea, Aurelian Meheş, Bianca Alexandra Budescu.

 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog