Menu

Articol

Alte şapte cazuri de gripă confirmate de rezultatele de laborator de la Institutul Cantacuzino

Numărul persoanelor bolnave de gripă în Caraş-Severin creşte de la o zi la alta. Dacă ieri au fost confirmate două cazuri, în urma analizelor trimise de către Direcția Județeană de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin către Institutului Cantacuzino, astăzi,  DSP a primit șapte confirmări de virus gripal.

Este vorba de un bărbat din Caransebeș de 43 de ani, un altul din Ciortea de 53 de ani, un bărbat din Bocșa de 30 de ani, un alt bărbat din Reșița, de 43 de ani. Lor și se alătură o fată de 14 ani din Reșița, o femeie de 52 de ani, de asemenea, din Reșița și o alta de 72 de ani din municipiul capital de județ.

Astfel, numărul cazurilor de gripă din Caraș-Severin se ridică în acest moment la 15. Toate persoanele sunt spitalizate și nu au fost vaccinate antigripal.

Tot astăzi, DSP Caraș-Severin a primit repartiția pentru încă 180 de doze de vaccine antigripal, din cele 500 de doze solicitate suplimentar. De la începutul sezonului rece la DSP au ajuns 9960 de doze de vaccin, la care se adaugă, evident, cele 180, care urmează să vină în cel mai scurt timp la instituție, pentru a fi distribuite medicilor de familie.

Powered by Jasper Roberts - Blog