Menu

Articol

Angajatorii sunt cu ochii pe ingineri şi directori, dar şi pe şoferi, bucătari şi cameriste

La sfârşitul săptămânii, vineri, 20 aprilie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza, începând  cu ora 9,  Bursa generală a locurilor de muncă, la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu - sala Campus Café ( Piaţa Traian Vuia nr. 4) şi la Băile Herculane, la sediul punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin din Strada  Mihai Eminescu nr 2. Până în prezent, din cei 61 de agenţi economici contactaţi, doar 26 au confirmat participarea la Bursă.

Oferta de la Reşiţa este una variată: de la confecţioner, funcţionar administrativ, operator introducere  validare şi prelucrare date, electrician, lăcătuş, frezor şi  contabil, facturist, până la şofer pentru autocamion, vânzător, ospătar şi bucătar.

La Băile Herculane cele mai multe locuri de muncă sunt cele din domeniul hotelier: ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie, cameristă, barman, recepţioner.

Pentru persoanele cu studii superioare vor fi oferite locuri de muncă de inginer la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel şi contabil şef la Băile Herculane. 

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, Strada Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) şi la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin  din Băile Herculane (tel 0255/560484) sau le pot transmite pe adresa de e-mail : ajofm@cs.anofm.ro , având astfel prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Powered by Jasper Roberts - Blog