Menu

Articol

0 Comentariu

Annina Lesko! Seară fierbinte cu Anna Lesko la Anina

A fost o seară fierbinte cu Ana Lesko, ieri, în prima zi a Zilelor Oraşului Anina, când interpreta, zvletă, delicată şi sexy, a apărut în faţa publicului, pe platoul de deasupra oraşului, destinat festivităţilor. Sute de tineri au intrat în ritmurile pop-dance, cu influenţa ruseşti, agitându-se în faţa scenei, fluturându-şi mâinile şi telefoanele, cântând împreună cu diva Anna hiturile care au făcut-o celebră, „Ia-mă, iubi, ia-mă!”, „Ard în flăcări”, „Anycka Maya”, „24”. Piruete, picioare lungi, fustiţe nebunatice, lumini colorate, boxe vibrând până în stomac, toate au contribuit la un spectacol apreciat de public. Alături de două dansatoare, Anna a făcut show la Anina, schimbând costume, cântând şi dansând, animându-i pe tinerii anineni, care au uitat de caniculă pentru o oră. Drept e că Anna a venit odată cu înserarea, când aerul a devenit ceva mai respirabil.

Tot aşa de adevărat este că în prima parte, când a cântat tânărul X Factor, Cristian Goaie, publicul s-a dat dus cu greu de lângă terasele cu bere şi alte răcoritoare, dar, cum spuneam, pe măsură ce s-a lăsat înserarea, şi curajul publicului meloman a crescut, astfel că la momentele culminante, cu Anna Lesko pe scenă, s-au adunat în jur de 1000 de spectatori.

În această după-amiază, spectacolele încep mai devreme, de la ora 16.00, organizatorii mizând pe dragostea de muzică populară a tinerilor şi vârstnicilor din Anina.

Programul de astăzi, duminică, 6 august:

Ora 16.00 - Fanfara Oraşului Anina;

Ora 17.00 - Ansamblul Folloric „Doina” al Casei de Cultură din Anina;

Ora 17.30 - Ansamblul Folcloric din Veliki Gaj, Serbia;

Ora 18.00 - Ansamblul Folcloric „Doina Banatului” din Caransebeş;

Ora 20.00 - Recital Angelica şi Niculina Stoican;

Ora 22.00 - Foc de artificii.

Zilele Oraşului Anina sunt organizate de Primăria şi Consiliul Local Anina, împreună cu Casa Orăşenească de Cultură Anina.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog