Menu

Articol

Arde „La Scena”, din Poiana Lupului - Gărâna! (VIDEO) (UPDATE)

Autor: 

Restaurantul „La Scena”, din Poiana Lupului - Gărâna, a luat foc astăzi, în jurul orei 14.00.  Localul face corp comun cu scena pe care se desfăşoară celebrul Festival de Jazz de la Gărâna şi, conform primelor informaţii, atât restaurantul, cât şi scena sunt grav afectate de incendiu. Pentru stingerea focului, la locul incendiului s-au deplasat mai multe maşini speciale de pompieri. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE, ora 16.20 ============================

În comunicatul ISU Semenic se arată că restaurantul „La Scena” a fost distrus aproape în întregime:

„În jurul orei 13.34 am fost solicitaţi printr-un apel la 112 să intervenim pentru stingerea unui incendiu în Poiana Lupului. Focul a izbucnit la un restaurant. S-au deplasat la faţa locului echipe de la Detaşamentul Reşiţa şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă Brebu Nou şi Văliug. Flăcările s-au manifestat violent din cauza materialelor de construcţie, restaurantul fiind făcut din lemn. Restaurantul este afectat în proporţie de aproximativ 80%”.

În urmă cu puţin timp, proprietarul localului şi al spaţiului în care se desfăşoară Festivalul de Jazz de la Gărâna, Lora Körtvelyessy, a postat pe pagina sa de Facebook următorul comentariu:

„...probabil ca Dumnezeu a decis ca e momentul unei renașteri! Nu e vorba nici de neglijența umană, nici de mijloace improvizate, - coșul de fum a fost curățat recent, iar centrală pe lemne are mai puțin de 12 luni de când a fost complet înlocuită, in mai puțin de 6 ani de funcționare! - deci...e greu de presupus de ce acum sau de ce noi... probabil suntem parte din alt plan al Lui!”

Fotografii: Valentin Ghiţă

Powered by Jasper Roberts - Blog