Menu

Articol

AS Voinţa Răcăşdia a adunat 3.500 de lei pentru Zebb. Opt echipe s-au luptat pentru supremaţie în cadrul turneului „Împreună pentru Zebb.”

În acest sfârşit de săptămână, echipa AS Voinţa Răcăşdia a organizat un turneu de fotbal caritabil pentru Simonovici Zebb, prietenul echipei, care anul trecut a suferit un grav accident de maşină.

Tânărul de 22 de ani a suferit deja două opreraţii la coloană, dar drumul lui spre îndeplinirea visului de a putea merge din nou este foarte lung, fiind diagnosticat cu ruptură de coloană cu secţiune medulară. Pentru ca Zebb să se ridice din scaunul cu rotile, tânărul trebuie să treacă prin alte noi investigaţii medicale, terapii, costurile fiind imposibil de suportat de familie şi cei dragi.

Opt echipe s-au întrecut în cadrul evenimentului caritabil, iar câştigătoare a fost declarată CS Oraviţa, fiind precedată de River Plate Oraviţa şi Vrani. De asemenea, s-au acordat şi premii individuale, Gruia Adrian (Vrani) fiind declarat cel mai bun portar, Cârdu Cristian (Oraviţa), cel mai bun golgheter şi Lucica Flavius (River Plate), cel mai bun jucător.

Organizatorii au adunat suma de 3.500 de lei, bani ce au ajuns la Zebb chiar la încheierea turneului. Sebastian Ciorîngă, AS Voinţa Răcăşdia, spune că suma ar trebui să fie mai mare deoarece mulţi au promis că vor dona în conturile bancare deschise special pentru Zebb.

Cunoscutul om de fotbal din Caransebeş, Dan Avram, ne-a mărturisit: ''Deşi echipa noastră Era Club Caransebeş nu a putut, din motive obiective, să participe la acest turneu, vom dona 500 de lei pentru Zebb, înţelegând suferinţa prin care trece. Sincer, ne-am fi aşteptat ca politicienii noştri, începând cu parlamentarii, să fi luat exemplul oamenilor simpli şi să-şi deschidă sufletul şi buzunarul pentru o cauză atât de nobilă. Nu e târziu nici de acum înainte, iar în felul acesta pot dovedi că le pasă de oamenii aflaţi în situaţii disperate''

Dacă doriţi să daţi o mână de ajutor, o puteţi face în contul mamei lui Simonovici Valentina:
Euro: RO61RZBR0000060017466570
Ron: RO35RZBR0000060019179573

Powered by Jasper Roberts - Blog