Menu

Articol

Atacul lui Benga asupra TMK Reşiţa, un balon de săpun!

Am verificat afirmaţiile inspectorului şcolar general Ioan Benga cu privire la perturbarea orelor la Colegiul Naţional „Diaconovici-Tietz” Reşiţa, din cauza maşinilor cu fier vechi. Am făcut acest lucru, ca urmare a unor sesizări venite din partea unor angajaţi ai TMK, dar şi a altor persoane respectabile din municipiu. După publicarea articolului „Ioan Benga critică dur TMK Reşiţa! Colegiul „Diaconovici-Tietz” asaltat de praf şi zgomot”, persoane din conducerea TMK ne-au transmis că pe strada Mihai Viteazu din Reşiţa, unde se află amplasată clădirea colegiului amintit, nu mai trec maşini cu fier vechi de câţiva ani! La fel, nicio maşină cu fier vechi nu este parcată în faţa liceului reşiţean. În legătură cu acest subiect, conducerea TMK nu a dorit să dea niciun drept la replică la criticile aduse de inspectorul şcolar Benga, pe motiv că „nu dăm replici la un subiect care nu există”!

Am fost astăzi la faţa locului şi am verificat. Într-adevăr parcarea TMK este absolut goală. Am întrebat un cetăţean care locuieşte pe strada Mihai Viteazu, lângă Colegiul Naţional „Diaconovici-Tietz”, şi acesta ne-a răspuns că de cel puţin 3 (trei) ani, din câte îşi aminteşte, nu au mai trecut maşini cu fier vechi pe strada Mihai Viteazu şi parcarea uzinei este goală.

Singura miză în această discuţie ar putea fi tocmai parcarea, care se întinde pe aproape toată lungimea străzii, este împrejmuită cu un gard, şi este proprietatea TMK.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog