Menu

Articol

4 Comentarii

Atacul lui Benga asupra TMK Reşiţa, un balon de săpun!

Am verificat afirmaţiile inspectorului şcolar general Ioan Benga cu privire la perturbarea orelor la Colegiul Naţional „Diaconovici-Tietz” Reşiţa, din cauza maşinilor cu fier vechi. Am făcut acest lucru, ca urmare a unor sesizări venite din partea unor angajaţi ai TMK, dar şi a altor persoane respectabile din municipiu. După publicarea articolului „Ioan Benga critică dur TMK Reşiţa! Colegiul „Diaconovici-Tietz” asaltat de praf şi zgomot”, persoane din conducerea TMK ne-au transmis că pe strada Mihai Viteazu din Reşiţa, unde se află amplasată clădirea colegiului amintit, nu mai trec maşini cu fier vechi de câţiva ani! La fel, nicio maşină cu fier vechi nu este parcată în faţa liceului reşiţean. În legătură cu acest subiect, conducerea TMK nu a dorit să dea niciun drept la replică la criticile aduse de inspectorul şcolar Benga, pe motiv că „nu dăm replici la un subiect care nu există”!

Am fost astăzi la faţa locului şi am verificat. Într-adevăr parcarea TMK este absolut goală. Am întrebat un cetăţean care locuieşte pe strada Mihai Viteazu, lângă Colegiul Naţional „Diaconovici-Tietz”, şi acesta ne-a răspuns că de cel puţin 3 (trei) ani, din câte îşi aminteşte, nu au mai trecut maşini cu fier vechi pe strada Mihai Viteazu şi parcarea uzinei este goală.

Singura miză în această discuţie ar putea fi tocmai parcarea, care se întinde pe aproape toată lungimea străzii, este împrejmuită cu un gard, şi este proprietatea TMK.

 

Comentarii

A se cauta Benga in DEX ! :)

Domnul BENGA, s- a trezit vorbiind singur , avut sa spuna si dansul ceva ca nu il mai intreaba nimeni nimic .
Dupa ce a stat tot timpul in umbra domnului GRINDEANU la inspectorat pana acum, odata ajuns inspector sef , da cu batul in balta.
A rezolvat toate problemele eleviilor si profesiilor din CARAS SEVERIN si acum s-a apucat de parcariile liceului .
Tietz-ul si TMK-ul ( CSR - UDR ) , convietuiesc in acelasi loc inca de la inceputuri fara sa mai fi deranjat pe cinveva pana acum .
Dar neavand ce sa spuna , diplomatul domn BENGA ( ca doar a fost si consul ) , ramanand cu daorii in luari de cuvant de cand era in PARLAMENT s-a trezit acum sa vorbeasca pentru a incuraja investitorii sa vina in RESITA .
Multumim domnule BENGA, multumin PSD,! in curand in tara asta vor ramane numai membrii PSD si pensionarii !

Nu e chiar asa. Benga, ca nu pot sa-i spun domn unui ipochimen, nu are stare , somn si , din pacate , nici expertiza pe subiectele majore ale orasului. E si el acolo, un bagator de seama de partid care-si face datoria fata de proprietarii partidului asa ca.... Asa partid , asa om!

nici

Benga atentioneaza fabricantul vaporului Titanic ca acesta ar putea sa se scufunde din cauza ca e construit din fier vechi de asemenea fumul scos de motoare nu miroase a carbune ci a neuroni caliti cu varza.Benga este atit de la curent cu ce se intimpla incit mai crede ca functioneaza furnalele, se aude ca anul acesta organizeaza balul profesorilor la hotelul Constructorul de la Sura, chiar ieri a fost acolo sa verifice meniul. Numai el putea sa dezbata un subiect care nu exista sau care era actual pe vremea lui Pazvante Chioru.La finalul dezbaterii despre combinat trage concluzia ca acesta ar trebui sa isi schimbe denumirea din StEG in UDR,cit priveste TMK nu stie ce inseamna,dar stie ca nu e un subiect de actualitate.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog