Menu

Articol

Atenţie, şoferi! Mâine începe montarea noilor semne de circulaţie cu restricţii de viteză în Reşiţa

Consilierii locali au aprobat la sfârşitul lunii trecute o hotătâre prin care se modifică limitele de viteză pe unele tronsoane de drum. Ovidiu Almăjan, directorul adjunct al Direcţiei de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Reşiţa spune că noile semne de circulaţie au sosit, iar „mâine, 9 august, demarăm acţiunea de montare a noilor semne şi vom începe de pe Calea Caransebeşului”.

Aşadar, se va circula cu o viteză de 70 la oră de la intrarea în oraş dinspre Caransebeş şi până la prima staţie peco, iar apoi se va continua cu viteza de 60 la oră. De ce se reduce viteza de la 90, la 70? Deoarece tronsonul de drum din DN 58 ce pleacă de la km 7 spre staţia peco a fost preluat de municipalitatea reşiţeană.

Cu 60 la oră se va circula pe următoarele tronsoane: de la intersecţia semaforizată de la Kaufland, până la intersecţia din Câlnic, cu strada Grădiştei, spre DN 58 B (Timişoara), pe strada Timişoarei, tot spre DN 58 B (Timişoara), pe Calea Caransebeşului spre DN 58 (Caransebeş), pe străzile Libertăţii, Traian Lalescu, Paul Iorgovici, Piaţa Republicii, Castanilor, Zimbrului, Văliugului, Minda, spre DJ 582 (Văliug), pe străzile Scoruşului, Primăverii, Cireşului, Barajului, spre staţiunea Secu, de la intersecţia semaforizată de pe Valea Domanului, pe strada Domanului, spre DN 58 (Doman), precum şi pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie, de la intersecţia semaforizată de vizavi ce Centrul de Transfuzie Sanguină, până în zona OMV Triaj.

Limita de 40 a fost aprobată pentru: Bulevardul A.I. Cuza, de la colţul Liceului Traian Lalescu, înainte de semafor, până la intersecţia cu strada Petru Maior, apoi pe strada Petru Maior, pe porţiunea cuprinsă între grădiniţa Moroasa I (de la intersecţia străzilor Petru Maior cu Sportului), până la strada pictor Ion Andreescu, precum şi pe întreg Bulevardul Muncii.

Powered by Jasper Roberts - Blog