Menu

Articol

Au fost reluate lucrările la „blocul lui Nelu Tăiţelu“ din centrul Reşiţei

După câţiva ani de inactivitate, timp în care s-au făcut tot felul de insinuări, de puţin timp au fost reluate lucrările la construcţia din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, cunosacută şi sub numele de „blocul lui Nelu Tăiţelu“.

Primarul Reşiţei, unul dintre acţionarii lui Banat Estate, afirmase de mai mult timp că lucrările, întrerupte din cauza crizei din 2010, vor continua în pofida opinilor pesimiste exprimate de adversarii săi. Într-o conferinţă de presă, primarul Ioan Popa a mărturisit că i-a ajuns la urechi o discuţie de genul că primarului începe să-i meargă bine, pentru că îşi dă drumul la blocul din centrul oraşului. Şi a replicat: „Nu, primarul are prieteni care îi sar în ajutor, atunci când are nevoie de ei.“

Popa a explicat apoi cine este prietenul care la nevoie se cunoaşte: „Pentru cei care sunt curioși ce și cum și dacă am furat sau de unde sunt bani, în luna noiembrie am vândut 33% din acțiunile firmei Banat Estate lui Romeo Dunca, un prieten care și-a vândut niște participații și a luat câteva milioane de euro din Austria și a venit să mă sprijine să terminăm această investiție. Am demarat lucrările acum o săptămână, sperăm să terminăm suprastructura până în mai-iunie și clădirea să fie la cheie până în noiembrie-decembrie”, a mai spus primarul Reşiţei.

Powered by Jasper Roberts - Blog