Menu

Articol

0 Comentariu

Autoarea crimei de la Sasca Montană a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Procurorii au  reţinut că, în data de 9 martie, în jurul orei 23:30, inculpata, în vârstă de 18 ani, mamă aunui copilaș de câteva luni, aflându-se sub stăpânirea unei puternice tulburări determinată de atitudinea victimei şi depăşind limitele legitimei apărări, l-a lovit pe concubinul său R.P.D. cu un obiect tăietor-înţepător în locuinţa sa din comuna Sasca Montană, acţiune care în final a condus la decesul acestuia.

În fapt, tânăra mamă, care locuia cu concubinul mai bătrân decât ea cu 25 de ani, ar fi vrut să-l viziteze pe tatăl biologic al copilului, însă acesta nu a fost de acord. Din acest motiv cei doi s-au certat, bărbatul a agresat-o, iar ea a luat un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Inculpata a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acesteia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog