Menu

Articol

Autorii furtului de bijuterii de la Oţelu Roşu au scăpat de arestul preventiv

Tribunalul Caraş-Severin a judecat recursul introdus de apărătorul lui Florin Andrei Turiceanu și Ștefan Alin Dringă, cei care au furat o mare cantitate de bijuterii şi ceasuri de colecţie dintr-o casă din Oţelu Roşu. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis contestaţia şi a decis înlocuirea măsurii de arest preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Cunoscutul avocat Cosmin Bolosin, apărătorul celor doi inculpaţi, ne-a mărturisit: „Instanţa Tribunalului Caraş-Severin a judecat contestaţia formulată de inculpaţii în dosarul în baza căruia Judecătoria Caransebeş a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Am arătat în faţa instanţei că temeiurile care s-au avut în vedere la luarea măsurii arestului preventiv nu mai subzistă şi am cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai uşoară. Judecătorul de drepturi şi libertăţi mi-a dat dreptate şi a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Măsura este executorie”.

Reamintim că Turiceanu şi Dringă, împreună cu un alt bărbat, plasat sub control judiciar, sunt autorii a mai multor furturi comise în Oţelu Roşu.

Lovitura cea mare au dat-o în noaptea 26/27 mai, când au furat dintr-o locuință din orașul Oțelu Roșu o cantitate importantă de bijuterii și câteva ceasuri de colecție. Ulterior, în data de 28 mai au fost prinși în flagrant în Petroşani, pe când  încercau să vândă o parte din bunurile furate. 

Cosmin Bolosin

Powered by Jasper Roberts - Blog