Menu

Articol

0 Comentariu

Băieţi, puneţi mâna pe lopeţi! Popa cheamă cetăţenii Reşiţei la deszăpezire

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, a făcut, astăzi, un apel către cetăţenii municipiului, către persoanele fizice şi angajaţii persoanelor juridice, să pună mâna pe lopeţi şi să cureţe trotuarele din faţa caselor, blocurilor, a firmelor. Termenul până la care reşiţenii sunt chemaţi să-şi cureţe trotuarele expiră până mâine după-amiază la ora 17. După această oră, primăria ar putea recurge la sancţiuni dacă nu se respectă îndemnul. Însă, primarul Ioan Popa spune că nu crede că va fi nevoie de sancţiuni, deoarece, azi dimineaţă, a parcurs câteva trasee pe străzile oraşului şi a văzut mai mulţi oameni lucrând în faţa magazinelor cu sârguinţă.

„Doresc să transmit persoanelor juridice, persoanelor fizice din oraş, rugămintea noastră, a Primăriei, şi a mea, personal, să iasă şi să-şi cureţe spaţiile din faţa firmelor, din faţa caselor, tortuarele din faţa caselor, să pună mâna să ne ajute, pentru că eu cred că e un gest de normalitate. În toată lumea civilizată, fiecare contribuie la deszăpezirea proprietăţii sau zona din faţa proprietăţii. Nu putem cu 100 de oameni să deszăpezim un oraş întreg. Trebuie să participăm fiecare la acest proces, cu alte cuvinte, după sintagma: Băieţi, puneţi mâna pe lopeţi!”, a spus Ioan Popa.

În ceea ce priveşte şoselele din oraş, primarul spune că acestea, în mare parte, cel puţin arterele principale, sunt curăţate şi uscate, deoarece se foloseşte clorură de calciu. Primăria a mai comandat încă 150 de tone şi mai există în stoc 60 de tone de clorură de calciu. Aceasta pentru că, în opinia lui Ioan Popa, iarna abia a început.

„Din câte ştiu, conform prognozei, la sfârşitul acestei săptămâni va ninge din nou, a spus Ioan Popa.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog