Menu

Articol

0 Comentariu

Bătrâna Dacie 1300 încă mai oferă surprize

Autor: 
Surpriza din Dacie

Chiar dacă acest model de maşină nu se mai fabrică de mulţi ani, Dacia 1300 încă mai poate oferi surprize. De această dată nu e vorba de vreo motorizare nouă sau de redesenarea bătrânelor Dacii 1300 (care acum sunt doar vedetele programului rabla), ci este vorba de suprizele pe care le pot ascunde ultimele Dacii rămase pe roţi.

Poate că  „surpriza” a avut legătură cu ghinionul cifrei 13 şi cu cele trei ceasuri rele care se spune că însoţesc ziua de Marţi, cert este că într-o astfel de zi supriza oferită de o bătrână Dacie a fost un şarpe sau pui de şarpe.

„Incidentul”  a avut loc în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin chiar în timp ce, de ziua lor, pompierii ofereau asistenţei o demonstraţie de descarcerare.

După ce  „victimele”  au fost amplasate în maşină pompierii au asigurat zona şi când să treacă la decuplarea bateriei a apărut surpriza sub forma unui şarpe. Speriat de mutarea maşinii şi de zgomotele din jur, şerpişorul încerca să părăsească locul de sub capotă unde-şi găsise culcuş. Se pare că a fost un banal şi neveninos şarpe de casă din specia Natrix natrix care a fost rapid prins şi îndepărtat de un brav pompier. Bine că nu a fost un incident, ci doar un moment inedit oferit fără voie de pompieri.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog