Menu

Articol

Băile Herculane nu este doar staţiunea localnicilor, ci şi a celor care o vizitează!

Vremea deosebit de caldă din această vară timpurie i-a scos din casă pe unii angajaţi ai Primăriei Băile Herculane care, pentru câteva ore, şi-au dovedit calităţile de buni gospodari. Împreună cu primarul Cristian Miclău, aceştia au curăţat trotuarele de iarbă şi au vopsit, pe o porţiune de aproape 300 de metri gardul despărţitor al căii de rulare.

„A fost nu doar o acţiune edilitară, voluntară, ci şi una prin care am făcut mişcare, aducându-ne, în acelaşi timp aportul la activităţile gospodăreşti declanşate de primărie la începutul acestei primăveri. Sper ca pe viitor şi alte categorii socio-profesionale să facă la fel, pentru că staţiunea să arate mereu curată”, ne-a mărturisit primarul Cristian Miclău.

La sfârşitul săptămânii trecute, în oraşul de pe Valea Cernei s-a consumat o altă acţiune de voluntariat iniţiată de un grup de turişti din Arad, care i-au antrenat atât pe unii localnici, cât şi pe primarul Miclău. A fost vopsită plasa de sârmă a pasarelei ce leagă zona blocurilor de cea a fabricii de pâine. Ideea de la care s-a plecat este că Băile Herculane nu este doar staţiunea localnicilor, ci şi a celor care o vizitează şi îşi petrec concediul pe Valea Cernei.

Conducerea primăriei spune că astfel de activităţi vor continua, pentru ca Băile Herculane să-şi recapete frumuseţea şi renumele de perlă a staţiunilor balneo-climaterice din România.

Powered by Jasper Roberts - Blog