Menu

Articol

Bârzava va deveni un punct de atracţie pentru reşiţeni. Aşa ne asigură primarul Popa

Într-un viitor nu prea îndepărtat, reşiţenii vor putea traversa Bârzava peste alte opt poduri pietonale pe care administraţia locală le va construi. Ele se vor deosebi unele de altele, ceea ce va da o notă de culoare şi de atractivitate. Aşa a susţinut primarul Ioan Popa la întâlnirea de marţi cu antreprenorii din municipiu.

Primarul Reşiţei a reiterat faptul că vor fi amenajate alei pietonale, o zonă de promenadă, piste pentru biciclişti, pe ambele maluri ale râului, pentru asigurarea unei legături optime între cartierele Govândari, Triaj şi Lunca Pomostului, dar şi un mall şi un aquaparc în Mociur, cartier care, după cum spune primarul: „nu înseamnă doar cele dou-trei blocuri insalubre, ci un potenţial imobiliar extraordinar prin cele 60 de hectare de teren pentru construcţii”. Toate aceste obiective sunt parte a unor proiecte în valoare de 8 milioane de lei, pe care primăria le are în vedere.

Referindu-se la ruina bazinului de înot din Lunca Pomostului, Popa a spus: „Noi nu ne putem permite să întreţinem două bazine, pentru că nu avem bani. În Govândari există un bazin olimpic, modern, caz în care cel din Luncă nu se mai justifică. Pentru că în apropierea lui sunt terenuri de tenis de câmp, ne propunem ca pe locul bazinului să construim un complex sportiv, unde se poate practica tenis pe timpul iernii, dar şi alte sporturi”.

Bazin Lunca Pomostului

Powered by Jasper Roberts - Blog