Menu

Articol

0 Comentariu

Bătăuşul din cimitir a primit control judiciar

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa a dispus măsura controlului judiciar împotriva bărbatului din Ticvaniu Mare care, în a doua zi de Paşti, a agresat mai multe persoane. Timp de 60 de zile, respectivul va reflecta asupra acuzaţiilor ce i se aduc: loviri, amenințări și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Iniţial, individul a fost reţinut şi dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin după care, în cursul zilei de 19 aprilie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

„În fapt, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau la o slujbă în cimitirul din Ticvaniu Mare, unde participau mai mulți cetățeni, cel în cauză, împreună cu alți doi bărbați, l-ar fi lovit cu pumnii pe un bărbat în vârstă de 27 de ani. În timpul conflictului, bărbatul de 26 de ani a mai agresat alte două persoane.

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, în timp ce se afla pe o stradă din Ticvaniu Mare, bărbatul de 26 de ani l-ar fi lovit din nou pe bărbatul de 27 de ani, amenințându-l cu acte de violență, cel din urmă reușind să fugă”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin, semnat de Cecilia Dăneţ.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog