Menu

Articol

Bikerii au invadat Râul Alb (VIDEO)

Caraş-Severinul se împarte zilele acestea în doua tabere. Iubitorii de jazz urcă la Gărâna, unde se desfăşoară a 21-a ediţie a festivalului Gărâna Jazz, iar rock-ul domneşte la Râul Alb, unde sute de mototciclişti îşi etalează bolizii la West Romanian Bike Fest. Schimbări de locaţii, drumuri neasfaltate sau lipsa banilor nu au reuşit să îi oprească pe membrii MC Trust Reşiţa să îşi cheme prietenii la distracţie.

Fără prea multe sponsorizări şi susţinere financiară, cei de la MC Trust Reşiţa se încăpăţânează să păstreze tradiţia de a avea un open party în oraşul natal. În ciuda dificultăţilor cu care s-au confruntat de-a lungul anilor, membrii clubului fac tot posibilul ca prieteni din toate colţurile lumii să se relaxeze, în felul lor, la Râul Alb.

Ziua de ieri a debutat cu primirea invitaţilor. Fiecare club, din ţară sau din străinatate, şi-a făcut intrarea cât mai spectaculoasă, prezentându-şi motoarele. Nu au lipsit concertele trupelor din Reşiţa şi din străinătate, printre care s-a numărat Melmac Riders, trupa de suflet a clubului reşiţean.

„Şi anul acesta sperăm să vină aproape 1.000 de prieteni, ne-a spus Gabi Kriesel, unul dintre organizatorii evenimentului. Cei mai mulţi vor ajunge în această zi. Aşa cum ne-am obişnuit, vom organiza concursuri şi sunt convins că toată lumea se va simţi bine“.

Una dintre cele mai vechi tradiţii a West Romanian Bike Fest este cea a concursului „BEST CUSTOM“, unde vor putea participa deţinătorii de chopper cruiser, bobber, iar cele mai impresionante motociclete vor fi premiate.

Powered by Jasper Roberts - Blog