Menu

Articol

Bocşa cu doi oameni mai puţin, Caransebeşul cu două goluri mai mult

Metalul Bocşa – Viitorul Caransebeş 0-2 (0-1)

Autor: 

În etapa a XII-a a Ligii a IV-a, caransebeşenii au jucat sâmbătă, 24 noiembrie, în deplasare la Bocşa, meciul având de toate, de la ratări de zile mari, la eliminări.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 6, la prima fază mai periculoasă de atac, când Negoescu i-a pasat lui Al. Nicola, iar acesta, aflat la limita careului, a trimis puternic pe jos, învingându-l pe Călin.

Gazdele au reacţionat, iar în minutul 8, I. Nicola i-a pasat pe dreapta lui A. Nicola, şutul acestuia, din afara careului, trecând puţin peste transversala porţii apărate de Socaci.

În minutul 29, Negrei a executat o lovitură liberă la 25 de metri lateral-dreapta, centrarea sa fiind reluată cu capul de Negoescu, de la 10 metri, însă Călin a reţinut uşor. Trei minute mai târziu, Zaharia l-a faultat pe Negrei la 20 de metri central, lovitura liberă din poziţie excelentă fiind executată bine de Cărăuşu, însă Călin a reuşit să respingă.

În minutul 41, gazdele au beneficiat şi ele de o lovitură liberă din poziţie bună, de la 22 de metri, însă şutul lui Zaharia a fost scos de sub bară de Socaci.

Oaspeţii au început repriza secundă în atac, în minutul 51 Al. Nicola centrând perfect de pe stânga, peste apărarea gazdelor, însă Negoescu, rămas singur la 6 metri cu goal-keeper-ul bocşean, a trimis la câţiva centimetri de bara stângă a porţii bocşene.

Replica gazdelor nu a întârziat, iar în minutul 54, Isarie a pătruns pe stânga, a intrat în careu şi a şutat puternic de la 8 metri, la colţul scurt, însă nou-intratul între buturi Birăescu a avut o paradă de zile mari, respingând spectaculos în corner.

În minutul 58, Negoescu a centrat perfect de pe dreapta, mingea a ajuns la Nicola, şutul puternic al acestuia nu a putut fi apărat de Călin, iar când toată lumea a văzut balonul în plasă, Marişescu a respins cu capul, din plonjon, de pe linia porţii.

Gazdele au rămas în zece jucători în minutul 70, atunci când Isarie l-a faultat din spate, prin alunecare, pe Drăgoi, undeva în zona centrală a terenului, iar Cosmin Corocan i-a arătat jucătorul bocşean direct cartonaşul roşu.

Caransebeşenii s-au desprins pe tabela de marcaj în minutul 76, după o fază în care Frenţ a centrat lung de pe dreapta, Nicoară a retrimis în careu, iar Negoescu, de la 8 metri, a trimis o scăriţă elegantă, la care Călin nu a mai avut ce face.

Peste numai un minut, gazdele au rămas în opt jucători de câmp, Zaharia văzând direct cartonaşul roşu după ce l-a lovit fără balon pe Cărăuşu, şi tot undeva în zona centrală a terenului.

Ultima fază notabilă s-a consemnat în minutul 87, atunci când gazdele au avut o acţiune mai prelungită de atac, Apostol centrând de pe partea stângă, însă reluarea lui Vădean, de la 6 metri, a fost prinsă de Birăescu.

Metalul Bocşa: Gh. Călin, B. Iancu, Al. Vădean, Al. Marişescu, S. Apostol, I. Nicola (min. 74, C. Dumitru), D. Grecu, C. Zaharia, S. Isarie, A. Nicola, F. Dancea (88, R. Nicola); rezerve: G. Mustaţă, D. Benke, N. Turc. Antrenor, Gheorghe Mărgineanţu.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci (46, C. Birăescu), C. Arnăut, R. Cărăuşu, G. Negrei, I. Drăgoi, F. Boieriu (57, C. Nicoară), C. Govoşdeanu, A. Megheleş, M. Frenţ, Al. Nicola (87, A. Marco), C. Negoescu. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Cosmin Corocan (Reşiţa), asistat la cele două linii de Ghiţă Scînteie (Moldova Nouă) şi Claudiu Gogu (Reşiţa)

Observatori: Ion Lupşa şi Lucian Glogovicean, ambii din Reşiţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog