Menu

Articol

0 Comentariu

Bogdan Szijj: „Mergem la Galda să câștigăm”

În penultima etapă a Ligii a III-a de Fotbal, CSM Școlar Reșița joacă sâmbătă, de la ora 14, la Galda, în compania echipei locale Industria, cea care mult timp s-a aflat în cărțile promovării. Victoria este singura variantă posibilă pentru jucătorii antrenați de Leo Doană, îm condițiile în care ocupanta primului loc, Ripensia Timișoara, joacă în „deplasarea” cu ACS Poli II Timișoara.

La conferința de presă de ieri, antrenorul reșițenilor nutrea speranța ca cei de la ACS Poli II să folosească cei mai buni jucători, chiar de la prima echipă, pentru a opune o rezistență pe măsura rivalității celor două echipe timișorene..

„Mergem cu gândul la victorie, chiar dacă Galda este o echipă care se luptă pentru promovare. Consider că băieții mei sunt pregătiți din toate punctele de vedere și sperăm ca la ora jocului să fim în cea mai bună formă și să câștigăm acest meci”, mărturisea „principalul” din Valea Domanului

Leo Donă a lăsat să se înțeleagă că, deși per ansamblu este mulțumit de cum a jucat echipa până acum în campiont, în meciul de mâine va opera câteva modificări în formația de start, pe teren urmând să intre jucătorii cei mai în formă în acest moment.

„Încă avem speranțe, noi ne facem treaba și vom încerca să ne câștigăm meciurile care ne-au mai rămas. După cum bine se știe, depindem de rezultatele pe care le va obține Ripensia Timișoara. Ei au un program așa-zis mai ușor, cu cei de la Poli Timișoara II și cu cei de la Pandurii Tg. Jiu II. Noi sperăm că Ripensia va face pași greșiți și noi ne vom impune în aceste ultime două meciuri”, a mai precizat Doană care nu a uitat să amintească că în meciul jucat la Timișoara cu Ripensia, CSM Școlar a avut cel puțin șapte ocazii mari de a înscrie, în timp ce gazdele au învins printr-un gol însctis în ultimul minut al partidei. „Cu acele puncte pierdute, altfel ar fi arătat clasamentul astăzi”, a concluzionat antrenorul reșițean.

Optimist s-a dovedit și Bogdan Szijj, prezent la conferința de presă, mărturisind că: „Am lucrat toată săptămâna la antrenamente doar cu gândul că mergem la Galda să câștigăm și sperăm ca la final să fim pe primul loc. Avem un grup foarte unit și suntem pregătiți de acest meci”.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog