Menu

Articol

1 Comentariu

Când iarna nu-i ca vara și nici firmele de deszăpezire nu sunt ce ar trebui

Nici nu a apucat bine să se „înfoaie“ baba iarnă că au și apărut deja dificultăți greu de depășit pe drumurile județene. Conducătorii care nu au avut altceva mai bun de făcut decât să plece de la Reșița spre Grădinari, și invers, au avut parte de o adevărată aventură la primele ore ale dimineții. Carosabil acoperit cu un strat subțire de zăpadă, angajații firmei de deszăpezire pe tronsonul respectiv puțini la număr,  autovehicule ajunse în șanț, șoferi cu nervii întinși la maxim. Așa și-au început aceștia ziua de 1 Decembrie.

Culmea e că unii responsabili și specialiști în deszăpeziri spun că vinovați sunt conducătorii auto care nu vor să înțeleagă că iarna nu-i ca vara și că stratul de zăpadă este prea subțire pentru a se interveni cu autofreza.

Și când ne gândim că iarna e abia la început.

Comentarii

Doamne apara-ne de idioti, ca de prosti trebuie sa ne aparam singuri. Nu am auzit raspuns mai idiot ca raspunsul specialistilor in dezapeziri,ca nu pot da cu freza ca stratul de zapada e prea mic,dar cine le-a spus acestor specialisti de 1 leu si cincizeci de bani sa dea cu freza,trebuiau sa dea cu material antiderapant,de asta au auzit ? sau inca e devreme, nu e inca sezonul pentru asa ceva. Vezi pe sosea unele utilaje cu oameni in bena care imprastie cu lopata material antiderapant,o fac si ei cum pot ,mai cu pauze mai deloc de iti vine sa crezi ca te afli intr-o tara BANANIERA si nu intr-o tara care a aderat la UE.Vesnic aceleasi probleme nu auzi decit lamentari si scuze.O parere ar fii ca pot interveni cu masina de tuns iarba oricum sau cu placa de intins parul daca stratul de zapada tot e mic si ondulat.La asa un raspuns docent nu potsa spun decit, sa auzim de bine,ca iarna nu se spune la revedere ca vara,pe intelesul tuturor iarna nu se saluta ca vara, chiar daca ai aceeasi freza la prostie prea mica ca sa intervii cu piaptanu.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog