Menu

Articol

Caransebeşenii trag tare pentru meciul cu Lupacul

Viitorul Caransebeş – Foresta Armeniş 6-0 (4-0)

Autor: 

Duminică, 28 ianuarie, arena Caromet din Caransebeş a găzduit primul meci de verificare din acest an al echipei Viitorul Caransebeş, care a jucat în compania colegei de serie Foresta Armeniş.

Avramovici a deschis scorul în minutul 5, când a înţepat de lângă bară un şut-centrare venit de pe dreapta, de la Ciucur. Două minute mai târziu, acelaşi Ciucur i-a centrat perfect, tot de pe aripa dreaptă, lui Avramovici, însă acesta, de la doar 6 metri, a reluat direct în portarul Ruicu-Koszma.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 13, când Ciucur, bine angajat pe dreapta de Covăsală, l-a lobat elegant, de la 14 metri, pe portarul Ruicu-Koszma.

Ciucur a „recidivat” în minutul 21, când a fost bine găsit pe partea dreaptă de Avramovici, şi, după ce a intrat în careu, a trimis în plasă de la 8 metri.

În minutul 33, Avramovici l-a servit din nou pe Ciucur, de această dată pe partea centrală, acesta l-a driblat iarăşi pe Ruicu-Koszma şi a trimis în poarta goală.

Oaspeţii şi-au trecut în cont prima ocazie în minutul 38, când Feneş a trimis puternic, de la 10 metri, peste poarta apărată de Birăescu.

Partea a doua a întâlnirii a început bine pentru cei de la Foresta, în minutul 52 Blaj obţinând o lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat de Megheleş în suprafaţa de pedeapsă. I. Dragomir a executat în dreapta portarului, însă Birăescu a ghicit colţul şi a reuşit să respingă în corner.

Şi următoarea fază periculoasă tot oaspeţii şi-au trecut-o în cont, în minutul 63 I. Dragomir recuperând o minge pe stânga, în careul advers, pe care a întors-o pentru Ungur, însă şutul puternic al acestuia a fost deviat peste poartă de Birăescu.

A fost 5-0 în minutul 76, atunci când Avramovici l-a angajat cu o pasă filtrantă pe Nicola, care, de la 8 metri, a trimis pe sub nou-intratul în poartă I. Dragomir.

Scorul final a fost stabilit în minutul 89, când Boeriu i-a pasat pe stânga, lui Avramovici, acesta a intrat în careu şi, de la 12 metri, l-a executat cu o scăriţă pe I. Dragomir.

„Am jucat azi prima partidă de verificare, în care m-a interesat foarte mult, pe lângă atitudinea jucătorilor, şi pregătirea fizică, efortul depus fiind destul de mare, ţinând cont de faptul că terenul a fost îngheţat. Băieţii au răspuns foarte bine la cerinţele mele, au respectat sarcinile jocului, ceea ce am dorit de la ei. Ca noutate, după ce Nicuşor Jula a plecat la CSM Şcolar Reşiţa, azi au fost în teren doi juniori de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, născuţi în anul 1999, Adrian Megheleş şi Florin Boeriu. Ei sunt în probe, vom vedea care va fi situaţia lor în perioada următoare, fiindcă e posibil să se alăture lotului de la Viitorul Caransebeş”, a declarat, după meci, antrenorul gugulan Ion Bica.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, R. Covăsală, M. Mariţescu, G. Negrei, N. Imbre, O. Bălan, C. Bloju, Al. Ciucur, Al. Nicola, C. Nicoară, Al. Avramovici; au mai jucat A. Megheleş şi F. Boeriu. Antrenor, Ion Bica.

Foresta Armeniş: I. Ruicu-Koszma, I. Brumar, A. Bona, I. Dragomir, F. Dragomir, A. Pinti, P. Grozăvescu, I. Dragomir, I. Feneş, P. Ianoşiga, A. Hurduzeu; au mai intrat pe parcursul meciului: I. Dragomir, I. Hurduzeu, I. Dragomir, C. Ungur, S. Blaj, N. Dragomir şi Al. Brânzan. Antrenor, Nicolae Dragomir.

A arbitrat la centru Ioan Humiţa (Armeniş), asistat la cele două linii de Adrian Velescu (Armeniş) şi Adrian Mititelu (Caransebeş).

Următoarea partidă amicală a celor de la Viitorul este programată pentru data de 9 februarie, când vor juca în compania tinerilor de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, după revenirea adversarilor din cantonamentul de la Băile Herculane. „Până atunci, perioadă de pregătire fizică, tragem tare, să fim apţi fizic, în primul rând, pentru primul meci din retur, cu Voinţa Lupac”, a adăugat Ion Bica.

Powered by Jasper Roberts - Blog