Menu

Articol

Caransebeşul a luat cartonaş galben la Clocotici

Croaţia Clocotici – Viitorul Caransebeş 2-2 (1-0)

Autor: 

În etapa cu numărul 25 a Ligii a IV-a, penultima a actualului campionat, Croaţia Clocotici şi Viitorul Caransebeş s-au întâlnit duminică, 3 iunie, într-o avanpremieră a finalei fazei judeţene a Cupei României, în care cele două formaţii se vor confrunta din nou peste două săptămâni, la Reşiţa.

Meciul a început echilibrat, prima ocazie de a înscrie având-o gugulanii, în minutul 6, când Covăsală a obţinut o lovitură liberă de la 25 de metri, torpila lui Negrei întâlnind bara porţii apărate de Filca.

În minutul 14, Haţegan i-a trimis pe stânga lui Guduleasa, acesta i-a pasat lui Costachi, care a şutat de la 20 de metri, însă balonul a trecut puţin pe lângă poarta caransebeşeană.

O fază importantă s-a petrecut în minutul 17, când Nicola l-a faultat dur, din spate, pe Vatav, centralul Constantin Stamatoiu arătându-i jucătorului gugulan direct cartonaşul roşu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, după ce Haţegan, aflat pe dreapta, i-a pasat lui Guduleasa, iar acesta, de la marginea careului, a trimis perfect la colţul lung, fără şanse pentru portarul Birăescu.

Ultima ocazie a primei reprize a aparţinut oaspeţilor, în minutul 44, când Imbre a scăpat singur spre poarta celor de la Clocotici, dar, talonat de Bordea, a şutat de la 14 metri, din poziţie incomodă, iar Filca a reuşit să respingă spectaculos.

Egalarea a venit în minutul 48, când Negrei a centrat de pe stânga, iar Imbre a reluat, de la 8 metri, în stânga lui Filca. Peste două minute, acelaşi Negrei a centrat din nou de pe aripa stângă, Ţundrea a respins greşit, până la Neagu, care, de la 18 metri, l-a învins pe portarul gazdelor cu un şut puternic.

În minutul 62, gazdele au trecut pe lângă egalare, în urma unei neînţelegeri între Socaci şi apărătorii caransebeşeni, de care a profitat Guduleasa, care, însă, a trimis de la 8 metri, lateral stânga, pe lângă poartă.

Spre final, caransebeşenii au renunţat la orice pretenţii ofensive şi, pe fondul dominării gazdelor, în minutul 81 Bălan l-a faultat în careu pe Ifca, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Costachi, care a trimis în dreapta lui Socaci.

Croaţia Clocotici: M. Filca, D. Guduleasa (min. 86, M. Filca), Gh. Ribar, A. Ţundrea, R. Costachi, A. Bordea, Al. Chelu, M. Vatav (70, C. Vucu), D. Dragotă, I. Haţegan (79, N. Budai), D. Ifca; rezerve: M. Udoviţă, F. Avram. Antrenor, Claudiu Balaci.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu (46, D. Socaci), Al. Nicola, G. Negrei (75, Gh. Valuşescu), C. Bloju, R. Covăsală, A. Neagu, O. Bălan, N. Imbre, C. Nicoară (82, I. Bica), Al. Avramovici, B. Gulea. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Constantin Stamatoiu (Moldova Nouă), asistat la cele două linii de Claudiu Gogu (Reşiţa) şi Ghiţă Scînteie (Moldova Nouă). Observator: Cornel Corocan (Reşiţa).

Powered by Jasper Roberts - Blog