Menu

Articol

Caransebeşul, cinci goluri şi trei puncte la Clocotici

Croaţia Clocotici – Viitorul Caransebeş 0-5 (0-3)

Autor: 

Duminică, 28 octombrie, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a jucat în deplasare, la Croaţia Clocotici.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 7, după ce Frenţ a centrat de pe dreapta, iar Nicola, a pus latul la 8 metri şi a înscris pe sub Filca.

În minutul 13, Negoescu a primit pe partea stângă, a avansat spre centru şi, deşi talonat de Nica, a trimis o scăriţă de la 12 metri, ducând scorul la 0-2.

Gazdele puteau reduce din handicap în minutul 21, atunci când au beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri, execuţia lui Nica fiind însă deviată de zidul caransebeşean în stâlpul stâng al porţii apărate de Socaci.

Oaspeţii şi-au mărit din nou avantajul în minutul 28, când Negoescu a şutat plasat de la 14 metri, păcălindu-l pe goal-keeper-ul Clocoticiului.

În minutul 51 s-a făcut 0-4, după ce acelaşi Negoescu a pătruns în careu şi, cu toate că a fost talonat de Bordea, a reuşit să şuteze plasat de la 10 metri, învigându-l din nou pe Filca.

Prima fază mai periculoasă din repriza secundă a gazdelor s-a consemnat în minutul 60, când Costachi a executat o lovitură liberă de 35 de metri, reluarea cu capul a lui Nica fiind reţinută lui Socaci.

Tot Negoescu a stabilit şi scorul final, în minutul 82, când Frenţ a centrat de pe dreapta, iar atacantul gugulan, scăpat din marcaj, a venit la colţul scurt şi a deviat în plasa porţii lui Filca.

Croaţia Clocotici: Marcel Filca, R. Costachi, G. Ifca, A. Bordea, C. Moţi, Al. Chelu (min. 73, Marian Filca), D. Dragotă (46, L. Tomescu), T. Nica, I. Haţegan, N. Budai (53, M. Balaci), G. Ribar; rezerve: M. Udoviţă, M. Vatav. Antrenor, Claudiu Balaci.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci, C. Arnăut, Al. Nicola, A. Megheleş, L. Rotea (80, A. Marco), M. Frenţ, N. Imbre, G. Negrei (70, C. Govoşdeanu), R. Cărăuşu, I. Drăgoi, C. Negoescu; rezervă, C. Birăescu. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Cosmin Corocan (Reşiţa), asistat la cele două linii de Daniel Bistrian (Reşiţa) şi Adrian Telescu (Armeniş). Observatori: Mihail Boru şi Lucian Glogovicean, ambii din Reşiţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog