Menu

Articol

Caransebeşul face golaveraj cu Armenişul

Viitorul Caransebeş – Foresta Armeniş 6-0 (4-0)

Autor: 

Duminică, 7 octombrie, în etapa cu numărul 5 a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a întâlnit pe teren propriu formaţia Foresta Armeniş.

Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 9, Rotea angajându-l cu o pasă filtrantă pe Negoescu, acesta a avansat şi, deşi talonat de F. Dragomir, a şutat sec la colţul scurt, învingându-l pe goal-keeper-ul oaspeţilor.

În minutul 27, Frenţ a avut o acţiune pe aripa dreaptă, a centrat la firul ierbii, iar Negoescu a trimis un voleu imparabil de la 11 metri, majorând avantajul gazdelor.

Băieţii antrenaţi de Ion Bica s-au desprins în minutul 33, când Frenţ, aflat pe dreapta, a centrat în careu, iar Nicola a pus latul la 10 metri, fără speranţe pentru portarul Forestei.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 39, în urma unei faze în care Frenţ a pătruns pe aceeaşi parte dreaptă, a intrat în careu şi a şutat puternic la colţul scurt, lui Ruicu-Kozma nemairămânându-i altceva de făcut decât să scoată din nou mingea din plasă.

Caransebeşenii au făcut 5-0 în minutul 86, când Negoescu a pătruns perpendicular, a intrat în careu şi, de la 8 metri, l-a executat pe Ruicu-Kozma.

Scorul final a fost stabilit în minutul 88, în urma unei faze în care Megheleş a centrat de pe dreapta, Ruicu-Kozma a respins, însă Marco a reluat puternic în plasă, de la 10 metri.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci (min. 46, C. Birăescu), C. Arnăut, Al. Nicola (46, A. Marco), A. Megheleş, C. Rotea, C. Govoşdeanu, M. Frenţ, R. Cărăuşu, I. Drăgoi, G. Negrei (41, C. Nicoară), C. Negoescu; rezervă, F. Boeriu. Antrenor, Ion Bica.

Foresta Armeniş: I. Ruicu-Kozma, I. Dragomir, A. Dorca, F. Dragomir (74, I. Hurduzeu), C. Ungur, P. Grozăvescu, M. Hurduzeu, N. Dragomir, I. Vela (46, S. Blaj), P. Ianoşiga, D. Todor (46, I. Brumar); rezervă, I. Dragomir. Antrenor, Daniel Brumar.

A arbitrat la centru Ionuţ Voican (Bocşa), asistat la cele două linii de Ion Cocora (Bocşa) şi Leonard Stoian (Reşiţa).

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa) şi Monica Sabolovits (Reşiţa).

Powered by Jasper Roberts - Blog