Menu

Articol

Cărăşenii din Diaspora primesc sprijin european să îşi deschidă propria afacere

În cadrul Programului Operațional Capital Uman, cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European RO-WIN a deschis accesul pentru depunderea dosarelor din programul de finanțare Start-up Diaspora. Grupul EDUCATIVA, REVIRO, Impact Hub Bucharest şi GEAStrategy&Consulting au lansat

în noiembrie 2017 RO-WIN-Succes în România. Prin acest program se acordă pachete de finanțare și sprijin de peste 45.000 euro pentru românii din Diaspora care doresc să înființeze start-up-uri în România. Pentru a beneficia de acest sprijin, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe www.ro-win.ro. Orice participant interesat de programul Diaspora Start-up va trebui să depună un dosar prin care se înscrie oficial în grupul țintă și pe baza căruia își atestă eligibilitatea.

Proiectul presupune trei etape. Informare și pregătire, curs de formare antreprenorial, persoanele înscrise vor participa la un curs online de antreprenoriat şi consiliere. Din rândul absolvenților cursului, se vor selecta 36 de planuri de afaceri ce vor beneficia de mentorat și consiliere pentru înființarea firmelor și demararea activității. Proiect cofinanțat din Fondul Instrumente Structurale 2014-2020, prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toţi“.

Powered by Jasper Roberts - Blog