Menu

Articol

Casa Parohială din Domaşnea şi alte două imobile au ars într-un incendiu izbucnit în această dimineaţă

Azi-noapte, în jurul orei 2.00, pompierii militari au intervenit la Domaşnea pentru stingerea unui incendiu provocat de un scurtcircuit electric. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea, ne-a informat că la faţa locului s-au deplasat 12 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și ai Punctului de Lucru Băile Herculane.

„Incendiul cauzat, se pare, de un scurtcircuit electric, s-a propagat la alte două imobile, unul dintre acestea fiind casa parohială, în incinta căruia funcționează și Primăria localității“, a precizat Tocmelea. Focul a cuprins sute de metri pătrați din acoperișurile clădirilor, iar misiunea pompierilor militari a durat mai bine de șase ore.

„La gospodăria de la care a pornit incendiul, au ars circa 250 mp din acoperișul unei anexe și au fost distruse mai multe bunuri materiale depozitate în incinta anexei. Proprietatea Parohiei a fost de asemenea grav afectată. Acoperișul din tablă a fost distrus pe o suprafață de 250 mp, acoperișul din lemn a două anexe a ars pe o suprafață de 100 mp, iar o a treia anexă a fost distrusă în totalitate. La cel de-al treilea imobil afectat de incendiu au ars circa 10 mp din acoperiș“, a mai adăugat Magdalena Tocmelea.

Powered by Jasper Roberts - Blog