Menu

Articol

Cazare gratuită pe timpul înscrierii la Universitatea de Vest Timişoara

Conducerea universităţii timişorene vine în sprijinul candidaţilor din toată ţara care doresc să se înscrie la una din facultăţile sale. Într-un comunicat al UVT se spune că absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2018 vor putea solicita alocarea unui loc gratuit de cazare pentru o perioadă de trei zile. De asemenea, instituția oferă această facilitate pe toată perioada admiterii la ciclul licență, în sesiunea iulie 2018. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii la facultate.

Cazările se vor face în căminul C15, iar perioada pentru care se face solicitarea nu trebuie să depășească trei zile. În momentul înscrierii, după depunerea cererii, candidații vor primi un aviz din partea comisiei de admitere și vor fi îndrumați mai departe.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea, mărturisea în acest sens: „UVT este consecventă și aplică și în cadrul admiterii din 2018 această facilitate. Știm cât de greu și costisitor poate fi să te descurci într-un oraș mare. Considerăm că este o măsură de bun-simț. Ea face parte dintr-un pachet mai larg, gândit a-i sprijini pe candidați. Aceștia trebuie să știe că se pot baza pe noi încă de la primul contact cu Universitatea”.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată pentru perioada 2 iulie - 29 iulie 2018. (Foto: stirileprotv.ro)

Powered by Jasper Roberts - Blog