Menu

Articol

Ce a păţit Marian Popovici, cel care a reprezentat Banatul în Coreea, pe drumul de întoarcere acasă

Marian Popovici, unul dintre cei mai apreciaţi chefi ai Banatului, a reprezentat zona la un concurs internaţional culinar organizat în Coreea. Tânărul a reușit să adune cinci medalii de aur la concursul de preparate din pește, vită, porc, pui și nu în ultimul rând la competiția pe echipe din cadrul International Korean Challenge Cup. Zilele trecute, Marian a revenit acasă, dar ce a putut să îndure pe drumul de la Timişoara la Reşiţa, este greu de imaginat.

Tânărul povesteşte că a călătorit aproape trei zile la întoarcerea acasă, iar ultimii kilometri au fost cei mai grei. Marian a plecat din Coreea, a făcut escală la Varşovia, unde a stat aproape zece ore, a ajuns la Timişoara şi de aici a urcat într-un micobuz al unei firme de transport ce efectua curse Timişoara-Bozovici. „Eram foarte obosit şi nu mă gândeam decât să ajung acasă. Adevărul este că nu m-am uitat foarte bine la microbuz, dar când am ajuns pe scaun am rămas uimit de ce condiţii sunt. De obicei nu călătoresc cu firme de transport, dar acum nu aveam altă soluţie”, povesteşte Marian.

Tânărul bucătar este cunoscut ca fiind o persoană cu foarte mult bun simţ şi rar i se întâmplă să se enerveze, dar după ce că microbuzul în care călătoarea era sub orice critică şi plin de praf, bucăţi din tapiţerie rupte, atitudinea şoferului l-a scos din minţi. „Am fost foarte dezamăgit şi de răspunsul pe care l-am primit de la şofer atunci când am întrebat ce fac eu acum cu genţile mele de voiaj care sunt pline de praf. Şoferul mi-a spus să le spăl, că iese. Oricum, în această dimineaţă am fost deja la Protecţia Consumatorului pentru a depune o plângere. Acestea nu sunt condiţii în care oamenii ar trebui să călătorească, indiferent dacă merg sau nu în mediul rural”, a mai spus bucătarul. Tânărul mai spune că iubeşte zona în care a copilărit, iar astfel de nereguli nu fac decât să îndepărteze turiştii.

Unul dintre reprezentanţii firmei de transport spune că situaţia este una regretabilă şi că acel microbuz a fost pus în circulaţie datorită faptului că celălalt mijloc de transport era în reparaţii. „Am fost nevoiţi să recurgem la acest microbuz deoarece se efectuează reparaţii la autobuzul care circulă pe acest traseu. Noi am şi achiziţionat alte două microbuze şi le vom pune în circulaţie imadiat după înmatriculare”, spune administratorul firmei. Din datele noastre, acel microbuz a mai circulat şi în zilele următoare, iar condiţiile precare fiind aceleaşi.

Powered by Jasper Roberts - Blog