Menu

Articol

Cei mai buni gimnaşti juniori se vor întrece la Campionatul Naţional Individual, de la Reşiţa

După mutarea la Reşiţa a Centrului Olimpic de Gimnastică Juniori, iată că municipiul reşedinţă de judeţ a fost ales de mai marii gimnasticii româneşti să găzduiască Campionatul Naţional Individual al Juniorilor II şi I. Teoretic, în zilele de 23 şi 24 noiembrie, în Sala Polivalentă vor evolua cei mai buni gimnşti români la această categorie de vârstă, din rândul cărora se vor alege componenţii echipei de seniori.

Referindu-se la acest eveniment, preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan, mărturisea: „Vom vedea din cei care vor lua parte la acest campionat național, care au potențial pentru ca într-un viitor cât mai apropiat să fie cooptați în lotul de juniori, de aici, de la Reșița. Va fi un eveniment de bun augur și oamenii aici sunt foarte primitori, dornici să pună umărul la reclădirea gimnasticii masculine românești”.

Miercuri, 21 noiembrie este ziua sosirii participanţilor la competiţie, joi dimineaţa au loc, începând cu ora 9, antrenamentele, iar seara va avea loc şedinţa tehnică, precum şi validarea legitimaţiilor de concurs.

Vineri, după şedinţa de dimineaţă cu arbitrii, va începe competiţia propriu-zisă, între 10-11,30, când va avea loc concursul individual compus nivel 3, urmat de festivitatea de premiere. Celelalte două concursuri la individual compus 4 şi 5 vor avea loc în aceeaşi zi, de la ora 13, respectiv 16.

Sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 10, sunt programate finalele pe aparate, nivel 3,4 şi 5, urmate de festivitatea de premiere.

La acest campionat naţional invidual participă gimnaşti de la CSA Steaua Bucureşti, CSS Timişoara 1, CSS Sibiu, CSS Braşov, LPS Bistriţa Năsăud, CSS Dinamo, CSS Buzău, CSS Lugoj şi CSS Reşiţa.

Iubitorii gimnasticii, şi ai sportului în general, sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog