Menu

Articol

Centenarul Marii Uniri, sărbătorit în avans la Centrul de Persoane Vârstnice Reşiţa

Bunicii Centrului de Penrsoane Vârstnice Reşiţa şi membrii cluburilor de pensionari din municipiu au sărbătorit astăzi, 27 noiembrie, Centenarul Marii Uniri. Spectacolul folcloric şi multe bunătăţi, printre care şi un tort pregătit special pentru această ocazie, au încins atmosfera. Liviu Moise, directorul Centrului „Aurora“, a adus aminte celor prezenţi cum s-a înfăptuit Marea Unire printr-o scurtă lecţie de istorie.

„Ziua de astăzi este o zi foarte specială pentru noi, cu o interacţiune între copii şi pensionari. Am sărbătorit într-un mod mai special şi este important să simţim că suntem români şi să sărbătorim româneşte“, a spus Nadia Pasici, directoare Centrului pentru Persoane Vârstnice Reşiţa.

Toţi cei prezenţi astăzi la această acţiune s-au simţit minunat, unii dintre ei chiar au simţit că au întinerit cu zeci de ani după ce au văzut programul artistic pregătit de tinerii de la Centrul „Aurora“, Centrului de Zi pentru Copii „Maria“, Centrului de Zi pentru Copii „ABC“. Dansatorii „60+“ au sustinut un minunat spectacol, iar studenţii de la UEM Reşiţa, Facultatea de Asistenţă Socială, s-au prins în Hora Unirii împreună cu bunicii şi copiii.

Powered by Jasper Roberts - Blog