Menu

Articol

Centrul Olimpic de Gimnastică Juniori este tot mai aproape de Reşiţa

Este concluzia rezultată în urma vizitei de lucru pe care au făcut-o astăzi la Reşiţa Andreea Răducan, preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică, şi George Boroi, secretarul Comitetului Olimpic Sportiv Român. Chiar dacă nu au spus acest lucru în mod direct, cei doi foşti mari sportivi au lăsat să se înţeleagă că au fost mulţumiţi de ce au găsit la Reşiţa, unde au fost primiţi de viceprimarul Adrian Dacica, faţă de care Boroi a avut doar cuvinte de laudă.

„Lucrurile pe care le-am văzut sunt îmbucurătoare. Oraşul arată tot mai frumos, dispune de infrastructura necesară pentru deplasarea sportivilor la sală şi la şcoală, şi am găsit preocupări privitoare la interesul pentru activităţile sportive, la crearea condiţiilor şi facilităţilor în plan sportiv”, a ţinut să spună preşedinta FRG, felicitând gazdele pentru acest lucru.

La rândul său, George Boroi a apreciat deschiderea autorităţilor locale pentru mişcarea sportivă în general, şi pentru cea de performanţă, în mod special. „Am fost surprins de facilităţile ce pot fi puse la dispoziţie în vederea deschiderii şi funcţionării acestui centru de pregătire a gimnaştilor juniori.”

La întâlnirea cu cei doi oficiali au fost prezenţi Rusalin Fâc, preşedintele CSM Reşiţa, prof. Robert Bălan, antrenor de gimnastică, precum şi viceprimarul şi antrenorul emerit de lupte, Adrian Dacica.

Powered by Jasper Roberts - Blog