Menu

Articol

0 Comentariu

Colaborarea PSD-ALDE în Caraş-Severin e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire

Ionela Kovacs

Vorba lui Nenea Iancu, mereu actuală pe eşicherul politichiei de la 1848 şi până în prezent. Chiar dacă pesediştii lui Dragnea şi aldiştii lui Tăriceanu sunt împreună la guvernare, iar din provincie par să se înţeleagă bine, în teritoriu interesul poartă fesul, colaborarea nu pare să fie cea aşteptată de aproape un an. Conform zicalei „peştele cel mare îl înghite pe cel mic”, social-democraţii au „ras” tot ce s-a putut în materie de deconcentrate, în timp ce ailalţi au rămas cu buzele umflate. Dacă ar fi să le dăm crezare unora, de vină nu ar fi doar pesediştii, ci şi liderii ALDE care nu au ştiut ce să ceară şi cum să se impună.

Până acum, în Caraş-Severin ALDE S-a ales cu praful de pe tobă. Pentru două zile, Lucian Voina a fost numit inspector de management la ISJ Caraş-Severin, pentru ca, mai apoi, să se constate că nu îndeplinea cerinţele pentru a ocupa o astfel de funcţie.

Mai nou, preşedinta ALDE Caraş-Severin, Ionela Kovacs, a trecut şi ea printr-o situaţie asemănătoare, după ce i se promisese conducerea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin. Absolventă de psihologie şi teologie, Kovacs a fost respinsă la proba cu dosarele, chiar dacă, cum se aude, ar fi candidat singură. Şi asta pentru că, cerinţele impuse de regulament candidatului, aberante, între noi fie vorba, se referă la aptitudini de filologie, filozofie şi istorie pură.  

Din câte se pare, liderul PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a fost înştiinţat despre păţania colegei sale de coaliţie. În afară de a se relua examenul, potrivit legii, ce ar putea face şi Mocioalcă căci, vorba aceea, „de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”.

Powered by Jasper Roberts - Blog