Menu

Articol

0 Comentariu

Comandament de iarnă la Consiliul Judeţean Caraş-Severin

Serviciul de Comunicare din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin reamintește tuturor conducătorilor auto că, începând cu data de 15 moiembrie, la nivelul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat Caraș-Severin funcționează Comandamentul operativ de iarnă. Potrivit comunicatului, Comandamentul centralizează datele privind starea drumurilor județene ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, precum și măsurile ce se întreprind în desfășurarea normală a circulației.

La numărul de telefon 0255-213.212 se pot sesiza situațiile legate de activitatea de deszăpezire și/sau de combatere a poleiului pe drumurile județene, participanții la trafic fiind rugați să apeleze numărului menționat înaintea efectuării unei deplasări pe drumurile județene.

Comandamentul operativ de iarnă asigură permanența (24 de ore din 24), programul de lucru fiind de luni până duminică, structurat în trei schimburi.  Desfășurarea efectivă a activității în cadrul celor trei schimburi se face în perioada 15 noiembrie 2016 – 15 martie 2017.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog